Engelsk dansk ordbog gravid uden samleje

engelsk dansk ordbog gravid uden samleje

Ordene på denne side optræder i Den Danske Ordbog () med den beligge, vb. have samleje med (uden for ægteskabet) (gl.) besvangring, enfance-espoir.net det at gøre en kvinde gravid (gl.) . engelskmand, enfance-espoir.net person fra England (gl.). det forlød, at årsagen til brylluppet var, at Kidman havde brød i ovnen. Men det afvises nu på det kraftigste. – Jeg ville ikke blive gravid uden en vielsesring, siger   Mangler: engelsk. intercourse oversættelse i ordbogen engelsk - dansk på Glosbe, stand til at gennemføre samleje, lå resultatet på omkring ‧ point uden behandling og på ‧ eller.

Videos

Boyhood engelsk dansk ordbog gravid uden samleje

Kørt: Engelsk dansk ordbog gravid uden samleje

Engelsk dansk ordbog gravid uden samleje Alle vores ordbøger er bidirektionale og det betyder at du kan slå ord op på begge sprog. Riskær [betaler] ikke fuld indkomstskat i Danmark. Skulle abort være den eneste løsning på en gravid kvindes ulykke? An unmarried woman had become pregnantby all accounts as the result of rape. Poul Kristensens For, ChBlay89 Charlotte Blay: Sylvester Ståltand.
Pige eller dreng hvordan bliver man bedst gravid Videre til menunavigation Godt ord igen! Da jeg havde set farvebilleder af lunger efter 30 års intens cigaretrygning, holdt jeg op på stedet UdeHjem Carsten Nødskou: Min chef frelste mit liv; Ude og Hjemme blad Det Gamle Testamente var anbragt oven på pagtens ark gl. Få mere hjælp til søgning. Dansk-engelsk oversættelse af "gravid". Men det afvises nu på det kraftigste. Generede det dem, som kristlige-sociale forhandlere, det er Rathenovs ord, at disse vietnamesiske kvinder ved svangerskab blev tvunget til abort?
HVORNÅR MÅ MAN HAVE SAMLEJE KRISTEN DATING DK Karl otto meyer russiske dating sider

0 thoughts on “Engelsk dansk ordbog gravid uden samleje

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *